Kunder och samarbetspartners

Över 50 kunder med totalt mer än 1 000 fordon

ELIT Riskhantering samarbetar idag med mer än 50 kunder med en total fordonsflotta omfattandes över 1 000 fordon. Vi har under senare tid haft en snabb tillväxt och ser fram emot ett år med flera nya, fordonsintensiva företag som upptäcker fördelarna med att ha en stark allierad i frågor som rör riskhantering.

Utöver våra kunder har vi ett antal viktiga samarbetspartners av vilka Ni finner några nedan:

BR Stockholm

BR Stockholm är vår främsta samarbetspartner i södra Stockholm när en personbil kommit till skada. BR är en mycket duktig skadeverkstad som hanterar de flesta personbilstyper. Med hjälp av samarbetet med BR får fordonsägare som drabbats av skada snabb och kvalitativ hjälp vilket minskar de negativa effekterna på vår kunds varumärke samtidigt som vi får kontroll över reparationskostnaden.

(BR Stockholm ligger på Pepparvägen 81 i Farsta och nås via 08-724 24 29)

Norell & Nilsson Bilskador

Norell & Nilsson Bilskador är förstavalet norr om Stockholm och hanterar också flertalet personbilstyper. Även hos Norell & Nilsson erbjuds snabb och professionell service med fördelar för skadelidande samt för vår kund som resultat.

(Norell & Nilsson på Gamla stäketvägen 1, Sollentuna nås via 08-754 22 25)

Sandströms Center

Sandströms Center utför reparationer av bland annat skåpskador på lastbilar och släp och är kända för sin höga kvalitet. Genom sin närvaro på flera platser i Stockholm ligger de aldrig långt från våra kunder.

(Sandströms Center nås på 08-711 49 16)

Saknar du ditt företag på den här sidan? Kontakta oss så finner vi en lösning på problemet!